דלג לתוכן העמוד

אצל יוחנן

- את המסעדה הראשונה שלו פתח יוחנן בשנת 1975 במנהטן קראו לה ”cafe sesame", במקביל פתח את עגלת הפלאפל הראשונה שקמה במנהטן ב ”Rockefeller center" .

- עם חזרתו לישראל בשנת 1983 ביחד עם אשתו רותי ובנם הצעיר אייל פתחו יוחנן ואביו יוסף את מסעדת "מטבח משפחתי" בעיר תל אביב (הראשון בדרך פתח תקווה והשני ברחוב קרליבך) דבר שפרץ את חומות כרם. (כעת האוכל התימני היה נגיש גם מחוץ לגבולות כרם התימנים).

במקום בישלו האב ובנו אוכל תימני אותנטי בבישול ארוך על פתיליות מה שמאפיין את מסעדותיו מאז ועד היום.

- ב1993 פתח את מסעדת "רומיה" ברחוב יהודה הלוי שבתל אביב אשר התאפיינה בקהל "מכל גווני הקשת" ביניהם פוליטיקאים בכירים וסלבריטאים אשר פקדו את המקום באופן יומי.

- ב1996 החליט יוחנן לחזור חזרה הביתה לנס ציונה, עיר הולדתו בה פתח את מסעדת "אצל יוחנן" ב ישפרו סנטר נס ציונה, ומגיש אוכל תימני כמיטב המסורת.

-היום המסעדה מנוהלת על ידי אייל, בנו של יוחנן, המקפיד להמשיך את דרכו של אביו ולשמור על האוכל נקי טרי וטעים.


שעות פתיחה

10:00 עד 16:00